Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι



Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε πριν από λίγο στο Παρίσι, μπροστά στην παλιά έδρα της εφημερίδας Charlie Hebdo. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις σοβαρά τραυματίες.

Συγκεκριμένα δύο άτομα με ματσέτα επιτέθηκαν εναντίον εργαζομένων στα παλιά γραφεία της σατιρικής εφημερίδας. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο ένας εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας οι δράστες είναι δύο και διαφεύγουν. Οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει τη συνοικία (το 11ο διαμέρισμα του Παρισίου), ενώ έχει αποκλειστεί ολόκληρη η περιοχή.

🔵
🔴
ALERTE NEWS: Très gros dispositif policier déployé dans le 11eme. Attaque à l’arme blanche non loin des locaux de Charlie Hebdo.
Η εφημερίδα Charlie Hebdo αποτελεί το τελευταίο διάστημα και πάλι στόχο ακραίων ισλαμικών οργανώσεων λόγω της δημοσίευσης σκίτσων του Μωάμεθ. Με αφορμή αυτό το γεγονός όλα τα γνωστά γαλλικά ΜΜΕ συνυπέγραψαν έκκληση για την ελευθερία, την ελευθεροτυπία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, την οποία αναδημοσίευσε και το zougla.gr.

Περισσότερα σε λίγο...
zougla.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.