Στο Κάιρο ο Ζοζέπ Μπορέλ -Στην ατζέντα η ανατολική Μεσόγειος



Το ζήτημα της Ανατολικής Μεσογείου είναι μεταξύ των θεμάτων που βρίσκονται στην ατζέντα του Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα το Κάιρο.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ θα έχει συνάντηση με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμντελφάτα Αλ-Σίσι, τον υπουργό Εξωτερικών Σαμέχ Σούκρι και τον υπουργό Άμυνας Μοχάμετ Αχμέτ Ζάκι.

Εκτός από την Ανατολική Μεσόγειο, θα συζητηθούν το θέμα της Λιβύης και η ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, αλλά και ευρύτερα ζητήματα που αφορούν στη σχέση ΕΕ-Αιγύπτου.

Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη του Ύπατου Εκπροσώπου στην Αίγυπτο από όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του.

https://www.iefimerida.gr 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.