Βρε κάτι συμπτώσεις



Χθες που ήταν η συνάντηση Μακρόν -  Μητσοτάκη, Ελλάδα και Γαλλία είχαν ρεκόρ κρουσμάτων!!! άσχετο; Καθόλου αν σκεφτούμε πως η Γερμανία έχει το οικονομικό κουμάντο στην ΕΕ και βρίσκεται πίσω από την Τουρκία, τότε εξηγούνται πολλα. 
Το ποιος είναι πίσω από τη Γερμανία θα το δούμε σύντομα,αν και οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει ήδη, πάντως σ αυτό το από πίσω οφείλεται και ο ιός. 

Χθες λοιπόν αποκαλύφθηκε το τι κάνει η Τουρκία μιας και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, δεν έχουν στο ενεργητικό τους πολέμους και διεθνείς συμφωνίες κι όπως φάνηκε ούτε με την παγκόσμια ιστορία έχουν καλές σχέσεις.
 Όλα τους τα χρόνια υποτακτικοί της Γερμανίας ήταν.
 Χθες έμαθαν ,με αποδείξεις μάλιστα πως οι διεκδικήσεις των Τούρκων είναι παράλογες και επεκτατικές.
 Έμαθαν πως τα Δωδεκάνησα ήταν ελληνικά  πάντα και πως  μόνος κατακτητής τους η Ιταλία. 
Γι αυτό και στην παραχώρηση τους ξανά πίσω στην Ελλάδα έγινε με μεταξύ τους σύμφωνο και η Τουρκία όχι μόνο δεν υπόγραψε αλλά δεν είχε καν ρόλο σ αυτό. 

 Ο Γερμανός πάλι ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση διότι γνώριζε αλλά δε μιλούσε. 

Όπως γνώριζε και οτι στον Έβρο, οι Τούρκοι πυροβόλησαν τους Γερμανούς αστυνομικούς της Φρόντεξ αλλά δεν είπαν κουβέντα....
 Οι Αυστριακοί το έλεγαν κι εκείνοι το αρνούνταν. Ο Έλληνας πρόξενος  έκανε αυτό που θα έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και χρόνια οι κυβερνώντες. Αν δεν το είχε κάνει θα μιλούσαν για μάσκες και κορωνοιούς μόνο.

Έτσι αποφάσισαν οι συμμετέχοντες να στηρίξουν την Ελλάδα και κατάλαβαν επιτελούς πως αυτό που έγινε στον Έβρο  και χθες στη Μόρια ήταν εισβολή!!

Γι αυτό το λόγο θα στείλουν στρατό στα νησιά μας.

Ο Πρωθυπουργός θα έλεγε άλλα. Το ΕΛΙΑΜΕΠ  είχε δώσει άλλη γραμμή αλλά ο Έλληνας Πρόξενος  και Ναύαρχος επί τιμής στο ΝΑΤΟ, τους  έκανε την έκπληξη.

Για το ΕΛΙΑΜΕΠ δε χρειάζεται να πούμε πολλά παρά μόνο πως ο κατεξοχήν σύμβουλος που κάνει κουμάντο είναι ο Κεμάλ Ντερβίς!!! 

Για τον Κεμάλ Ντερβίς έχουμε αναλυτικό άρθρο για το ποιός είναι και τι κάνει.

Αυτός λέει και στον Πρωθυπουργό τι να κάνει και τι να πει!

Ο πρωθυπουργός ''ομολόγησε'' συμφωνία με τους Τούρκους στο Βερολίνο η οποία όμως ήταν προφορική. Χθες όμως η συμφωνία ήταν γραπτή και με υπογραφές από όλους!

 Το ξεσκέπασμα ξεκίνησε από το Ισραήλ που κατάλαβε πως οι Γερμανοί  ετοιμάζουν νέο ολοκαύτωμα εις βάρος τους και ζήτησαν τη βοήθεια της Γαλλίας.

Οι Γερμανοί ήθελαν μόνο να συζητήσουν κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και όχι για τις κυρώσεις στην Τουρκία. 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.