Μέτρα και ημίμετρα. Η κοινωνία σε σύψη.


Μέτρα για τους πολίτες και πρόστιμα, ημίμετρα για την κυβέρνηση....
Πρέπει να αραιώσει ο κόσμος στα ΜΜΜ και παίρνουν μέτρα.
Τμηματική προσέλευση στην εργασία, μάσκες, πρόστιμα κλπ.
Το να πυκνώσουν τα δρομολόγια, ούτε που περνά από το μυαλό τους γιατί δεν έχουν λεφτά, ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ  εδώ και χρόνια και συνεχίζουν να τρώνε...

Παλιά οχήματα ,χωρίς συντήρηση και ελάχιστοι οδηγοί. Αυτό είναι το πρόβλημα όσο κι αν θέλουν να το κρύψουν πίσω από τις μάσκες.

Το σύστημα υγείας δεν αντέχει πολλούς ασθενείς το λένε από την πρώτη στιγμή εδώ κι 7 μήνες αλλά ούτε γι αυτό έκαναν τίποτα.

Με τα μνημόνια καταστράφηκε η δημόσια υγεία.
Πάντα έτρωγαν οι φαρμακευτικές από το δημόσιο αλλά ποτέ δε είχαμε τέτοιο πρόβλημα.

Με τα μνημόνια απέλυσαν γιατρούς και νοσηλευτές, έκλεισαν νοσοκομεία και κλινικές και σήμερα οι ίδιοι μας λένε πως το σύστημα δεν αντέχει!!! Από τις δικές τους επιλογές.
Αυτό είναι το πρόβλημα κι ας το κρύβουν πίσω από τις μάσκες.

ΝΤΡΟΠΗ.

Ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στο Economist ξεκίνησε λέγοντας:"O COVID 19 ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ""!!!!

Δεν άνοιξε ρουθούνι. Δεν το κατάλαβαν; Ήταν ομολογία κι ακόμα  ένας  εισαγγελέας  δε συγκινήθηκε.

Όποιος μιλάει και διαμαρτύρεται  είναι ή συνωμοσιολόγος ή φασίστας!!!

Ο ιός του θανάτου έγινε η νέα καθημερινότητα μας. Μας θέλουν θλιμμένους και φοβισμένους... Εύκολα διαχειρίσιμους....

Η κοινωνία σε ΣΥΨΗ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.