ΡΑΓΔΑΊΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ



Κ  ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

 Ο Μακρόν στέλνει το αεροπλανοφόρο ΝΤΕΓΚΩΛ στην Αν.Μεσόγειο στην Λιβύη για να προσφέρει βοήθεια  όχι στον Χαφτάρ αλλά στον Σάραντζ κ στον λιβυκό λαό,,,, γιατι ο Σάραντζ τώρα κατάλαβε οτι οι τζιχαντιστές που έστειλε κ στην Λιβύη αλλά κ στον Λίβανο ο Ερντογάν προβαίνουν όχι μόνο σε πλιάτσικο  αλλά κ σε βασανισμούς ντόπιων αποκεφαλισμούς βιασμούς,ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ...Ετσι  ο Σάραντζ καταλαβε τί παίζει κ ζήτησε βοήθεια απο τον Μακρόν..
.
Η Γαλλία έτσι θέλει να αποδείξει  οτι αυτή έναι το ΝΑΤΟ κ όχι ο Φιλοτουρκος Στόλτενμπεργκ.κ θα διώξει τους τζιχαντιστές απο τον Λίβανο,,κ ο  Σάραντζ θα τα σπάσει  με τον Ερντογάν ..
Ήδη το Κατάρ κατάλαβε ότι με τον Ερτογάν όχι μόνο εχασε εκατομμύρια δολλάρια για την υποστηριξη του αλλά εγινε κ η γκάφα για να τα βρούν Ισραήλ με Σαουδική Αραβία  ΗΑΕ μαζί κ οι ΗΠΑ..Έτσι λοιπόν αποκλείστηκε εντελώς κ τώρα προσπαθεί το Καταρ εμμέσως να τα βρει με ΗΠΑ κ Μακρόν,,,Γιατί ξέρει ότι θα διαλυθεί αν σθνεχίζει να στηρίζει Τουρκία κ Γερμανία...ΑΡΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Τα   πράγματα θα αλλάξουν εντελως ,,το πετρέλαιο ειναι πολυ δευτερεύον για όλους και το ξέρουν όλοι αυτό με μηδέν και μείον από το μηδέν σημαίνει ασύμφορο ,,άσχετα αν αργότερα και μετά από κάποια χρόνια θα ανέβει τώρα δεν συμφέρει αλλα όμως κλειδώνουμε τα ευρήματα ,,,


Επίσης ο Ερντογάν πριν λίγο αναφερθηκε απο το Ματζικερτ ότι θα τελειώσει  θα  διαλύσει  την Ελλάδα σαν τον Χίλτερ την Γαλλία... Θεωρεί τον εαυτό του  σαν μεγάλο ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ σαν τον Οσμάν εως τον τελευταίο Βεζύρη κ αυτός είναι ο Συνεχιστής.Ο ΚΕΜΑΛ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..Κ ότι γίνει ηη θα χάσει ηη θα κερδίσει την δύση..

Κ το κερασάκι όλων αυτών πριν λίγο ο Ερντογάν εκδίωξε τον Ρώσο πρεσβευτή στην Τουρκία γιατί λεει ότι ο Λαβρόφ μιλάει με τους Κούρδους της Τουρκίας..Ο Λαβρόφ είναι έξαλλοςμε αυτην την ενεργεια κ ανεφερε ότι μιλάμε με όλους!

Ο Ερντογάν περίμενε λοιπόν την Μερκελ που έλεγε για την ελλάδα ότι όλοι αυτοί είναι δικοί μου κα θα έκαναν ότι τους ζητούσε ..αλλά λογαριασαν χωρίς τον ξενοδόχο !
ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΚΟΥΡΑ ...

Έστω κ αν κάποιος Βελόπουλος ηη βουλευτές της νδούλας  λένε όχι στην ΑΟΖ..
Αλλά οτι κάνουν οι τούρκοι το κάνουν μήπως τους δώσουν οι Ευρωπαίοι ευρώ ,,,μέσω 
Γερμανίας για να τα βρούμε δήθεν..

Έτσι ο Μακρόν έρχεται εδώ  και επειδή  τον κάλεσε και το Ισραήλ ,,τζιχαντηστές και Ερντογάν με Χαμάς δώσανε τα χέρια ,,η Γερμανία έχει δαγκωθεί με την κίνηση αυτή  Μακρόν...

ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.