Ρευματοκλοπή σε οικισμούς Ρομά στην Αταλάντη



Οργανωμένη κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στην οποία συμμετείχαν και άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και Ευβοίας, υπάλληλος της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Λοκρών Φθιώτιδας και συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Αταλάντης. Έκλεβαν ρεύμα από παρακείμενες κολώνες της Δ.Ε.Η. με καλώδια που είχαν απλώσει οι ιδιοκτήτες των παραπηγμάτων!

Συνελήφθησαν συνολικά επτά άνδρες και έξι γυναίκες, οι οποίοι τροφοδοτούσαν παράνομα τα παραπήγματά τους μέσω των καλωδίων, με κίνδυνο να υποστούν ηλεκτροπληξία οι ίδιοι ή περαστικοί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Λοκρών δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και οι τεχνικοί του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προχώρησαν στην αποσύνδεση των καλωδίων από τις κολώνες.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.