Στο εδώλιο 80χρονη στο Καρπενήσι διότι δεν είχε κόψει τα νύχια στο γαϊδούρι της (video)

  Γιατί έκανε μήνυση φιλοζωική οργάνωση: Αθωώθηκε η ηλικιωμένη - Κατα τη διάρκεια της απολογίας της λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς

Κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου βρέθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρπενησίου μία 80χρονη γυναίκα. Και πώς έγινε αυτό; Συγκεκριμένα, φιλοζωική οργάνωση μήνυσε τη γιαγιά, όταν μέλη της πήγαν για εκδρομή στο Καρπενήσι και είδαν στο δρόμο τη γιαγιά με γαϊδουράκι, το οποίο δυσκολευόταν να περπατήσει. Η ηλικιωμένη αθωώθηκε…

Οι φιλόζωοι παρατήρησαν πως τα νύχια στα πόδια του γαϊδουριού δεν ήταν κομμένα και γι’ αυτόν τον λόγο το ζώο δυσκολευόταν πολύ να μετακινηθεί. Άμεσα η φιλοζωική οργάνωση κίνησε όλες τις νομικές διαδικασίες κάνοντας μήνυση στη γιαγιά για κακομεταχείριση του ζώου, ενώ παράλληλα κατάφερε να της πάρει το γαϊδουράκι από την κατοχή της. Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/09) στο δικαστήριο όπου ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε κακομεταχειρίστηκε το γαϊδουράκι της, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας της λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς. Τελικά αθωώθηκε.

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στα social ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Νικόλαος Καραγιαννακίδης: «Γιαγιά 80 ετών χήρα σε σχήμα Γ ήταν σήμερα κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου διότι στο γαϊδούρι που είχε δεν έκοψε τα νύχια. Φιλοζωική οργάνωση τη μήνυσε κ της πήρε το γάιδαρο. Στο δικαστήριο έκλαιγε με λυγμούς. Αθωώθηκε! Αλήθεια, τι κοινωνία αφήνουμε να πλάσουν κάποιοι;».





Βίντεο: opentv

Πηγή: tvstar.gr

https://www.altsantiri.gr

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.