«Πήρε κεφάλι» ο Ν.Τραμπ: 52% αποδοχή από τους Αμερικανούς πολίτες στην τελευταία δημοσκόπηση!




Μόλις δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ανέβασε τα ποσοστά του σε μοναδικά ποσοστά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας καθώς όπως καταγράφουν μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία των ΗΠΑ σημειώνεται ανατροπή στις δημοσκοπήσεις, με τον Ντόναλντ Τραμπ να ανεβάζει τα και άλλο τα ποσοστά του έπειτα την ολοκλήρωση των συνεδρίων των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών τον Αύγουστο όπου είχε αρχίσει να κλείνει με βήμα ταχύ την ψαλίδα.

Έτσι σύμφωνα με δημοσκόπηση σήμερα του Fox News οι Αμερικανοί πολίτες εγκρίνουν με ποσοστό 52% τις πολιτικές του νυν Αμερικανού προέδρου ενώ σε μια ακόμα σημαντική ερώτηση το 42% των ερωτηθέντων αναφέρει ότι εγκρίνει τον Ν.Τραμπ και συναισθηματικά ως άνθρωπος κατανόησης

Να σημειώσουμε ότι το υψηλότερο ποσοστό του Ν.Τραμπ ήταν το Σεπτέμβριο του 2019 με 53% ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό που είχε λάβει ο Μ.Ομπάμα επί προεδρίας του(και χωρίς την φοβερή για την ανθρωπότητα κρίση του κορωνοϊού) είχε φτάσει 52% μόνο για μία φορά.
Μάλιστα και σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής φαίνεται να γίνετε μεγάλη ανατροπή και στην πολιτεία της Μινεσότα μια καθαρά Δημοκρατική πολιτεία από το 1972 που λόγω της άναρχης πλέον κατάστασης (οι κοινωνίες έχουν στραφεί πλέον ανοιχτά κατά των Δημοκρατικών Δημάρχων) που έχει βρεθεί ο κόσμος από τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις υπάρχει πλέον ισχυρό ρεύμα προς τον Ν.Τραμπ που μπορεί να κερδίσει και αυτή.

Ο Τραμπ όπως αναφέρουν πολλοί αναλυτές τρέχει με αντίπαλο μόνο την άποψη των πολιτών για το πόσο γρήγορα μπορούν να επιστρέψουν στις εργασίες του και όχι με τον Τ.Μπάιντεν που θεωρούν ότι τόσα χρόνια δεν έχει ακόμα καταλάβει πως "τρέχει" μια ελεύθερη οικονομία.

Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι ακόμα και στους μαύρους ψηφοφόρους ο Ν.Τραμπ ανέβασε το ποσοστό αποδοχής του στο 24% από το 15% ενώ στους ισπανόφωνους έχει φτάσει στο 30%(μέσα σε μόλις 20 ημέρες) με ανοδική πορεία καθώς ο κόσμος θέλει καλές δουλειές και κοινωνική τάξη που βλέπουν ότι δεν μπορούν να βρουν στην παράταξη του Τ.Μπάιντεν.

Τελειώνει τα σεμινάρια με τα οποία  ακροαριστεροί και "αντίφα" προωθούσαν ότι οι "Λευκοί συμβάλουν στον ρατσισμό"

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να ανασταλούν τα σεμινάρια για θέματα ρατσισμού τα οποία παρακολουθούν εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς τα «διχαστική, αντιαμερικανική προπαγάνδα», επεσήμανε ο Λευκός Οίκος.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται οκτώ εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας η οποία έχει σημαδευτεί από μεγάλη ένταση μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών με θέμα τον ρατσισμό.

«Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, ζητείται από εργαζόμενους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να παρακολουθήσουν σεμινάρια στα οποία τους έλεγαν ότι ‘σχεδόν όλοι οι λευκοί συμβάλλουν στον ρατσισμό’ ή τους ζητούνταν να δηλώσουν ότι ‘ωφελούνται από τον ρατσισμό», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Παράλληλα το κείμενο της αμερικανικής προεδρίας επεσήμανε ότι σε κάποια από τα σεμινάρια αναφερόταν ότι «ο ρατσισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πεποίθησης ότι η Αμερική είναι η χώρα των ευκαιριών ή ότι οι δουλειές θα πρέπει να δίνονται σε αυτόν που έχει τα περισσότερα προσόντα».

Η κυβέρνηση έλαβε εντολή «να διασφαλίσει ότι όλες οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα χρήματα των φορολογούμενων για να χρηματοδοτούν αυτά τα σεμινάρια διχαστικής και αντιαμερικανικής προπαγάνδας», τονίζεται στην ανακοίνωση.







https://www.epilekta.com


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.