Ντένβερ: Ιστορικά σκαμπανεβάσματα στην θερμοκρασία - Από τους +36 στο 0 και ξανά στους +30 βαθμούς


Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στο Ντένβερ των ΗΠΑ, όπου ο καιρός έχει "τρελαθεί" τελείως και πηγαίνει από τους +36 στο 0 και ξανα πάλι στους....+30 βαθμούς.

Αυτό που καταγράφηκε στο Ντένβερ των ΗΠΑ δεν έχει προηγούμενο! Όπως είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγες μέρες ο Σάκης Αρναούτογλου από τους 36 βαθμούς η θερμοκρασία θα έκανε θεαματική πτώση και όντως έτσι έγινε αφού χιόνισε τελικά!

Όμως σύμφωνα με νέα ανάρτηση του έμπειρου προγνώστη καιρού, η θερμοκρασία θα ανέβει ξανά στους 30.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει τις λεπτομέρειες στη σελίδα του στο Facebook:

«Από τους +36 στο 0 και ξανα πάλι στους....+30 βαθμούς. Επαληθεύτηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις τελευταίες ώρες το θερμοκρασιακό μακροβούτι στο Denver των ΗΠΑ!! Από τον καύσωνα των 36 βαθμών στον πάγο και το χιόνι το οποίο σε αρκετές περιοχές γύρω από την πόλη ξεπέρασε και τα 20 εκατοστά. Εντυπωσιακότατη όμως δείχνει η άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο από το μηδέν σήμερα να σκαρφαλώνει και πάλι στους 30 βαθμούς μέσα σε λίγες μόνο ημέρες!», αναφέρει. 

.pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.