Ετοιμαστείτε για τρόμο σήμερα 243 κρούσματα ΜΌΝΟ στη Μόρια


Όχι  ένα, όχι δυο αλλά 243 κρούσματα κορωνοιού στο Καρά Τεπέ και ποιος ξέρει πόσα ακόμα κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα.

Μας διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχουν κρούσματα στις δομές...
Ίσως για αυτό πολύς κόσμος αναρωτιόταν  γιατί δε γνωρίζουν κανένα που να νοσεί...

Όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας  στην ενημέρωση της Δευτέρας «στις αρχές Σεπτεμβρίου αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα που προκλήθηκε στη Λέσβο μετά τα γεγονότα στο ΚΥΤ της Μόριας.

Σημειώνω ότι κατά την είσοδο των προσφύγων και μεταναστών στην προσωρινή δομή φιλοξενίας στο Καρά Τεπέ διενεργούνται τέστ σε όλους όσους εισέρχονται σε αυτή. Συγκεκριμένα, έχουν διενεργηθεί 7.064 τέστ και βρέθηκαν 243 κρούσματα κορονοϊού που θα αποτυπωθούν στα στοιχεία που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ.

Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί είναι στα 24 έτη και πρόκειται, κατά κανόνα, για ασυμπτωματικούς. Τονίζεται ότι υποβλήθηκαν σε τέστ ακόμη 160 άτομα, αστυνομικοί και διοικητικό προσωπικό, και είναι όλοι αρνητικοί» ανέφερε.

Ίσως γι αυτό ο κύριος Χαρδαλιάς σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι νοσηλευόμενοι είναι  Έλληνες ή αλλοδαποί, απάντησε ""δεν έχει σημασία""!!!
 Ακόμα και οι περιοχές της Αθήνας που είναι επιβαρυμένες, είναι οι περιοχές που έχουν σχεδόν καταληφθεί από αλλοδαπούς. Αλλοδαποί είναι και τα μέλη των ΜΚΟ.

Στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο “Σωτηρία” από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς “Αττικόν” από τους 28 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί.

ΝΤΡΟΠΗ να κυνηγούν τους Έλληνες βάζοντας πρόστιμα.
ΝΤΡΟΠΗ  να σπέρνουν τρόμο στην κοινωνία και στα μικρά παιδιά.

Να τους περιθάλψετε, άνθρωποι είναι κι αυτοί αλλά όχι να εξοντώνετε την ελληνική κοινωνία.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.