Μαχαίρωσαν 19χρονο στη Μεσογείων για να του πάρουν το κινητό


Άγνωστος μαχαίρωσε 19χρονο στην κοιλιακή χώρα για να του πάρει το κινητό στη λεωφόρο Μεσογείων, ενώ ο νεαρός νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό εκτός κινδύνου.

Στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης, άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 19χρονο για να του πάρει το κινητό του τηλέφωνο στη λεωφόρο Μεσογείων μπροστά στα εμβρόντητα μάτια πολλών περαστικών.

Ο 19χρονος βρισκόταν κοντά στην κεντρική πύλη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας άγνωστος εμφανίστηκε μπροστά του και απειλώντας τον με μαχαίρι του ζήτησε το κινητό του.

Ο νεαρός αντιστάθηκε και τότε ο άγνωστος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά. Ο νεαρός περπάτησε μέχρι το νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και ύστερα διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται ακόμα εκτός κινδύνου.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.