ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΟΚ: Φανέλα αφιερωμένη στην Επανάσταση του 1821 -Μπλε, με τον Εθνικό Υμνο γραμμένο εσωτερικά



Αφιερωμένη στην Επανάσταση του 1821 είναι η τέταρτη εφετινή φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η εντυπωσιακή μπλε, τέταρτη εμφάνιση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη θα έχει την ελληνική σημαία στην πλάτη, ενώ εσωτερικά θα αναγράφεται ο Εθνικός Υμνος ως φόρος τιμής για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

«Η τέταρτη φανέλα μας για τη νέα σεζόν. Μια μπλε εμφάνιση με την ελληνική σημαία στην πλάτη και τον Εθνικό Ύμνο γραμμένο εσωτερικά. Μια φανέλα αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση», αναφέρει το σχετικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

https://www.iefimerida.gr

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.