Κλειστά από σήμερα από 12 έως 5 το πρωί περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες


 Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς νωρίτερα είχε αποκλείσει ενδεχόμενο νέου lockdown, όχι, ωστόσο, και νέων μέτρων για την Αττική.

Απαγόρευση της λειτουργίας καταστημάτων λιανικής πώλησης από τα μεσάνυχτα έως τις πέντε το πρωί ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, το μέτρο αφορά περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες, ενώ εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα πρατήρια υγρών καυσίμων.
Το μέτρο θα εφαρμοστεί στην Αττική και στις περιφέρειες ειδικών περιοριστικών μέτρων, όπως η Ημαθία, το Κιλκίς, η Πέλλα, η Μύκονος, η Ζάκυνθος και η Λέσβος.
Στις περιοχές ειδικών περιοριστικών μέτρων και στις περιοχές που βρίσκονται σε επιδημιολογική επιτήρηση επιτρέπεται το take away, drive through και delivery για εστιατόρια με εξαίρεση την πώληση αλκοόλ.

Το μέτρο θα εφαρμοστεί από τις 5 τα ξημερώματα έως τις 4 Οκτωβρίου.

Επίσης, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις περιοχές ειδικών περιοριστικών μέτρων και επιδημιολογικής επιτήρησης που κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, από το Σάββατο θα μπορούν να λειτουργούν από τις πέντε τα ξημερώματα.

Εξάλλου, σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων μπαίνουν πλέον και τα Τρίκαλα.
Απαγορεύεται κάθε είδους εκδήλωση, συνάθροιση άνω των εννέα ατόμων και τέσσερα άτομα ανά τραπέζι στα εστιατόρια.

«Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο.
Το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, εξαρτάται απ’ όλους» ανέφερε.

https://www.epilekta.com/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.