Έφοδος του Λιμενικού σε πλοίο της SeaJets μετά από καταγγελίες επιβατών


Tην επέμβαση του Λιμενικού στο πλοίο «WorldChampion» στο λιμάνι της Σύρου προκάλεσαν οι καταγγελίες επιβατών για τον κλιματισμό και για εργαζόμενους χωρίς γάντια.
Τόνιζαν στις καταγγελίες ότι  ο κλιματισμός του πλοίου «WorldChampion» της SeaJets δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα για τους επιβάτες να γίνει αποπνικτική.
Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Ναυτιλίας μετά τις καταγγελίες επιβατών. Το λιμενικό έκανε έφοδο στο πλοίο, προκειμένου να επιβάλει πρόστιμα στην εταιρεία.
Μάλιστα οι επιβάτες διαμαρτύρονται και ζητούν επιστροφή των ναύλων που κατέβαλαν, ενώ αναμένεται η αντίδραση της εταιρείας.
eleftherostypos.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.