Υποβρύχιο φέρεται να έκοψε τα καλώδια του Oruc Reis



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα η πληροφορία που είχαμε δημοσιεύσει στις 14 Αυγούστου ότι ελληνικό υποβρύχιο, προκάλεσε πανικό στο Oruc Reis καθώς βρέθηκε ακριβώς κάτω του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr πρόκειται για το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, το οποίο φέρεται να έκοψε τα καλώδια του τουρκικού ερευνητικού .

Οι πληροφορίες που δημοσιεύει η ρωσική ιστοσελίδα rua.gr επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα του Armyvoice.gr στις 14 Αυγούστου όπου αναφέραμε ότι «ελληνικό υποβρύχιο το πλησίασε και το … “παρενόχλησε” περισσότερο από όσο περίμεναν οι Τούρκοι» και ότι

«ένα ελληνικό υποβρύχιο πλησίασε πάρα πολύ κοντά το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, προκαλώντας, όχι απλά έκπληξη, αλλά πραγματικό πανικό στην τουρκική πλευρά».

Σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, ενώ οι ελληνικές και οι τουρκικές φρεγάτες έκαναν ελιγμό γύρω από το Oruc Reis, το ελληνικό υποβρύχιο περνούσε κάτω από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος.

Οι ακριβείς πληροφορίες για το περιστατικό δεν έχουν αναφερθεί, αλλά, προφανώς, τα ελληνικά υποβρύχια έκοψαν τα καλώδια και κατέστρεψαν τον εξοπλισμό”, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο δεν επικαλείται κάποια συγκεκριμένη πηγή.

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία δεν έχουν επιβεβαιώσει τα γεγονότα, ενώ το περιστατικό με το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και το τουρκικό ερευνητικό ήταν σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό που προκάλεσε την οργή του Ερντογάν και όχι η «επακούμβηση» του Kemal Reis με τη φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ.

https://www.armyvoice.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.