O ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ EINAI Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΕΙ


O ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ  EINAI ΘΑ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΕΙ                                                                                                                                                             

Το οτι απειλε με αυτο τον τροπο και μετα θελει να κατσουμε σε διαπραγματευση με διαιτητη την Γερμανια ειναι οχι απλα τραγικο αλλα και πρεπει καποια στιγμη να το κανουμε σημαια ,,,

 Σε μια αποφασισμενη οπως φαινεται εκδηλωση πολεμικης συραξης παντα φταιει ο επιτιθεμενος 
ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ,

,ΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ,

,ΕΝΩ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ 

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, απειλώντας πως «για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη από εδώ και στο εξής η μόνη υπεύθυνη και η μόνη που θα ζημιωθεί θα είναι η Ελλάδα».

«Αυτοί που σήμερα ρίχνουν την Ελλάδα μπροστά στον τουρκικό στόλο, αύριο θα εξαφανιστούν», σημείωσε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο του τόνους.

Ο Ερντογάν, σε ανάλογο ύφος με αυτό του Χουλουσί Ακάρ, σημείωσε πως «η Ελλάδα δεν είχε κανένα δικαίωμα να εκδώσει τη νέα Navtex».

Παράλληλα, έστρεψε τα «πυρά» του και κατά την Ευρωπαϊκής Ένωσης λέγοντας πως «δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ με ειλικρίνεια προς την Τουρκία».

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, εκφράζοντας ελπίδα να βρεθούν κοιτάσματα και στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Ως χώρα που έχει μεγάλες ακτές σε Αιγαίο και Μεσόγειο θα προασπίσουμε τα δικαιώματά μας», σημείωσε.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.