LIVE ενημέρωση Στέλιος Πέτσας. Τα μέτρα πάρθηκαν για να μην εφησυχάσουμε

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπσροσώπου

- Η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με τρεις προκλήσεις: την τουρκική προκλητικότητα, την πανδημία του κορωνοϊού και τις συνέπειές της στην κοινωνία και την οικονομία.

-Χθες στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη για τη Λευκορωσία, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν μπορούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δυο σταθμά, για Λευκορωσία και Τουρκία. Δεν παίζουμε το παιχνίδι της στρατικοποίησης που παίζει η Τουρκία. Σήμερα κατατίθενται στη Βουλή οι συμφωνίες της Ελλάδας με Ιταλία και Αίγυπτο για τις ΑΟΖ. Τη Δευτέρα θα συζητηθούν στην επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας και την Τετάρτη θα εισαχθούν προς συζήτηση στην Ολομέλεια

- Πιο αδιάψευστος δείκτης της πανδημίας οι θάνατοι. Η Ελλάδα κατατάσσεται στην 108η θέση ανά εκατομμύριο κατοίκους.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.