H Ανατολική Μεσόγειος «δεν πρέπει να αποτελέσει πεδίο παιγνιδιών για τις φιλοδοξίες ορισμένων· είναι ένα κοινό αγαθό».

Αποτέλεσμα εικόνας για Φλοράνς Παρλί
H Ανατολική Μεσόγειος «δεν πρέπει να αποτελέσει πεδίο παιγνιδιών για τις φιλοδοξίες ορισμένων· είναι ένα κοινό αγαθό».

 H Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί ανέφερε...
.Η Γαλλία προειδοποίησε την Τουρκία πως η Ανατολική Μεσόγειος δεν μπορεί να αποτελέσει «πεδίο παιγνιδιών» για εθνικές «φιλοδοξίες».

«Η Ανατολική Μεσόγειος μετατρέπεται σε περιοχή έντασης. Ο σεβασμός για το διεθνές δίκαιο πρέπει να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση» ανέφερε η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί σε μήνυμά της στο Twitter προσθέτοντας πως η Ανατολική Μεσόγειος «δεν πρέπει να αποτελέσει πεδίο παιγνιδιών για τις φιλοδοξίες ορισμένων· είναι ένα κοινό αγαθό».

«Το μήνυμά μας είναι απλό: προτεραιότητα στον διάλογο, συνεργασία και διπλωματία ώστε η Ανατολική Μεσόγειος να γίνει μια περιοχή σταθερότητας και σεβασμού του διεθνούς δικαίου» υπογράμμισε ακόμα η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας.





Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.