ΣΥΡΟΣ ,,ΞΕΣHΚΩΜΟΣ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΟΡΙΑΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ


ΣΥΡΟΣ ,,ΞΕΣHΚΩΜΟΣ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΟΝ  ΕΝΑΝ ΜΟΡΙΑΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ 

Αντιδράσεις στο Νοσοκομείο Σύρου: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2 μμ – Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπουν την απομάκρυνση του μοριακού αναλυτή 

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες και οι αντιδράσεις από πλευράς εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου για τη διαφαινόμενη απομάκρυνση του μηχανήματος μοριακού αναλυτή από την υγειονομική μονάδα του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι δόθηκε εντολή από τη διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων για άμεση μεταφορά του μοριακού αναλυτή της Σύρου σε Νοσοκομείο της Αττικής, λόγω της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων covid-19.

Το πρωί της Τετάρτης εκδόθηκε ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, ενώ αυτή την ώρα υπάρχει κινητοποίηση από γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπούς εργαζόμενους εντός του χώρου της μονάδας.


Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου εκδηλώνουν εντονότατα τη διαμαρτυρία και την αντίρρησή τους για την απόφαση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων. Μάλιστα, έχουν κάνει κινητοποίηση στους διαδρόμους και δηλώνουν αποφασισμένοι να εμποδίσουν όσους προσπαθήσουν να απομακρύνουν το μηχάνημα του μοριακού αναλυτή από το Νοσοκομείο του νησιού.


Στις 2 το μεσημέρι έχει προγραμματισθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο Σύρου, στην οποία αναμένεται να παραστούν τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, όσο και ο δήμαρχος του νησιού, Νίκος Λειβαδάρας.

Από Cyclades24 - 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.