Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στέλνουν F-16 στη Σούδα και οι Ευρωπαίοι μας στέλνουν χαιρετίσματα…


Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στέλνουν F-16 στη Σούδα και οι Ευρωπαίοι μας στέλνουν χαιρετίσματα…                    

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στέλνουν τέσσερα F-16 και χειριστές στη Σούδα. Οι Ευρωπαίοι στην οικογένεια των οποίων ενταχθήκαμε και με το επιχείρημα της ασφάλειας μας στέλνουν δηλώσεις, χαιρετίσματα και προσκλήσεις για διάλογο με την Τουρκία…

Η απόφαση των ΗΑΕ έγινε γνωστή χθες κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που είχε ο Α/ΓΕΕΘΑ Κων.Φλώρος με τον Αρχηγό των ΗΑΕ.

Τα F-16 των ΗΑΕ θα κάνουν συνεκπαίδευση με ελληνικά μαχητικά. Όχι δεν πρόκειται να αλλάξει “η ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο”, αλλά είναι μια έμπρακτη κίνηση υποστήριξης στην Ελλάδα κι ένα μήνυμα χειροπιαστό στην Τουρκία.

Από Militaire News 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.