Η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ είναι στη άσκηση, η Κemalreis που είναι;


Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα ΜΜΕ που ελέγχονται πλήρως από το καθεστώς Ερντογάν η ελληνική φρεγάτα Λήμνος υπέστη ζημίες από εμπλοκή της με την τουρκική φρεγάτα Kemalreis στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Στο δημοσίευμα συμπληρωνόταν ότι η Λήμνος απεσύρθη για να επισκευάσει τις ζημιές της.

Η έμπρακτη απόδειξη των ψευδών προπαγανδιστικών ισχυρισμών της Τουρκίας ήρθε λίγες μόλις ώρες αργότερα από την ανακοίνωση του ελληνικού ΓΕΕΘΑ ότι η φρεγάτα Λήμνος συμμετέχει κανονικά στην κοινή ελληνογαλλική άσκηση που διεξάγεται στην περιοχή της παράνομης τουρκικής navtex που έχει ακυρώσει η Ελλάδα.

Αυτό λοιπόν που μένει να ανακοινώσει το τουρκικό ΓΕΕΘΑ είναι που βρίσκεται η Kemalreis... 

Την οποία μάλλον θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε!

https://hellasjournal.com/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.