Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ ME ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID- 19..


Κορονοϊός: Ανακοινώθηκαν και νέα μέτρα - Κλειστά μετά τα μεσάνυχτα ...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ ME ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΓΙΑ  ΤΟΝ COVID- 19..

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ,,ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο δημαρχος Παρου υποστηρίζει, «ιχνηλάτηση των περιστατικών που έχουν αποδοθεί στην Πάρο ώστε να χαρακτηριστούν ότι έχουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID- 19, έγινε με λανθασμένο τρόπο και δεν αποτυπώνει σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα».

Αναλυτικά στοιχεία για τα κρούσματα κορωνοϊού που οδήγησαν στη λήψη νέων μέτρων και επιβολής τοπικού lockdown στην Πάρο ζητά με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο δήμαρχος του νησιού, Μάρκος Κωβαίος. 

O κ. Κωβαίος κάνει λόγο για προβληματισμό των κατοίκων και επιχειρηματιών του νησιού και ζητά την άμεση ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί, καθώς και τους λόγους που οδήγησαν στη λήψη των εν λόγω μέτρων.




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.