Ενεργειακό κοίτασμα στη μαύρη θάλασσα βρήκε η Τουρκία σύμφωνα το Bloomberg


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε την ανακοίνωση μίας «ευχάριστης έκπληξης» την Παρασκευή, με το Bloomberg να σημειώνει ότι πρόκειται για ανακάλυψη κοιτασμάτων στη Μαύρη Θάλασσα.

«Αν το ανακοινώσω θα χαθεί η αγωνία», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του σε εργοστάσιο ηλιακής ενέργειας, τονίζοντας ότι θα ανακοινώσει τα «ευχάριστα νέα» την Παρασκευή. 

Το Bloomberg επιχείρησε να «δώσει φως» στις αινιγματικές δηλώσεις Ερντογάν σχετικά με την ανακοίνωση - έκπληξη που θα λάβει χώρα σε δύο ημέρες, αναφέροντας ότι πρόκειται για την ανακάλυψη ενεργειακών αποθεμάτων, πιθανότατα φυσικού αερίου, στη Μαύρη Θάλασσα.

Το Bloomberg σημειώνει ότι η πληροφορία δόθηκε από δύο άτομα τα οποία έχουν άμεση γνώση επί του θέματος, δίχως ωστόσο να αποκαλυφθούν περαιτέρω στοιχεία σχετικά με το «μέγεθος» της τουρκικής ανακάλυψης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ο Ερντογάν ανακοίνωνε... εκπλήξεις οι οποίες (όπως τόνισε) θα φέρουν την Τουρκία σε μία νέα εποχή, η τουρκική λίρα έπαιρνε την ανιούσα στο χρηματιστήριο.
https://www.documentonews.gr/
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.