Χορτάσαμε αλληλεγγυή αλλά θέλουν να τα βρούμε ...κοινώς να μοιραστούμε το σπίτι μας

Την ώρα που Ερντογάν κάνει τα δικά του παιχνίδια σαν πεντάχρονο  για να κλέψει το''γλυκό'' οι 'Ευρωπεοι' μας δίνουν αλληλεγγυή!

Ο Ερντογάν το είπε ξεκάθαρα ή μοιραζόμαστε το χωράφι σας ή κάνουμε πόλεμο!
Σε πόλεμο είμαστε ούτως ή άλλως εδώ και 10 χρόνια. Ήρθε η ώρα λοιπόν για την τελική μάχη.....

Οι εκ των έσω προδότες φρόντισαν να μας αποδυναμώσουν με όλους τους τρόπους και τώρα μας ''κλείνουν και το στόμα''. 

Ξεχνούν όμως πως ο φόβος ποτέ δεν  ήταν φίλος του Έλληνα...

Καταντάει ανέκδοτο . Οι Ευρωπαίοι μας έδωσαν ξανά αλληλεγγύη για την συμπεριφορά της Τουρκίας κι εμείς τη δεχτήκαμε. Κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να τους απαντήσει ότι η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει.
Το ζήτημα της Ανατολικής Μεσογείου συζητήθηκε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη Κορυφής, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο Σαρλ Μισέλ εξέφρασε τη στήριξη της ΕΕ στην Ελλάδα και την Κύπρο αναφορικά με την τουρκική παραβατικότητα και τόνισε ότι «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου υπογράμμισε:

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό το θέμα και οι σχέσεις μας με την Τουρκία τέθηκαν από διαφορετικά κράτη-μέλη. Εκφράσαμε την πλήρη αλληλεγγύη μας στην Ελλάδα και την Κύπρο και επιβεβαιώσαμε εκ νέου τα προηγούμενα συμπεράσματά μας για τις παράνομες δραστηριότητες όσον αφορά στις γεωτρήσεις. Συμφωνήσαμε να επανέλθουμε το Σεπτέμβριο. Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι.».

Με πληροφορίες από https://www.militaire.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.