Απαγωγή ελληνικών συμφερόντων πλοίου ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ


Την ανακοίνωση έκανε η CENTCOM δηλαδή η κεντρική αμερικανική διοίκηση, των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία έχει ως περιοχές ευθύνης την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ιρανικές δυνάμεις μαζί με δυο ιρανικά πλοία και ελικόπτερο απήγαγαν το σημαίας Λιβερίας και ελληνικών συμφερόντων τάνκερ WILA από τα στενά του Ορμούζ.

Today in international waters, Iranian forces, including two ships and an Iranian "Sea King" helicopter, overtook and boarded a ship called the 'Wila.'

Σύμφωνα με τον αμυντικό αναλυτή Babak Taghvaee – Μπάπακ Τακβαίε το ελληνικών συμφερόντων πλοίο WILA απήχθη από ιρανούς πεζοναύτες και ιρανικές ειδικές δυνάμεις.

Βρισκόμαστε πλέον σε αναμονή ανακοινώσεων από την ελληνική πλευρά.

https://www.armyvoice.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.