Αραβικη θαλασσα..Πυρκαγιά ξέσπασε στο ελληνικό φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη»

Φωτιά στο ελληνικό φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη» στην Αραβική Θάλασσα ...
Αραβικη θαλασσα..Πυρκαγιά ξέσπασε στο ελληνικό φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη»             

Πυρκαγιά ξέσπασε στο ελληνικό φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη» το οποίο πλέει κενό φορτίου, στην Αραβική Θάλασσα, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων της Ινδίας ώστε να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Το πλοίο κατευθυνόταν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Βόρεια Αφρική και έχει πλήρωμα 18 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε είναι Έλληνες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 4:00 ώρα Ελλάδος και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για τραυματίες ή για το εύρος των ζημιών.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.