Μεγάλη φωτιά στη Φωκίδα

ΦΩΤΟ fokidanews.gr

Σε εξέλιξη είναι από το βράδυ της Τετάρτης μεγάλη φωτιά στη Φωκίδα, στο ύψος του Καλαφάτη στο Γαλαξίδι.

Στο σημείο επιχειρούν μέχρι αργά το βράδυ 50 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα.

Συνδρομή παρέχουν και υδροφόρες ΟΤΑ.


#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Πάντες Γαλαξιδίου Φωκίδας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 50 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ.
10:43 μ.μ. · 19 Αυγ 2020Twitter Web App

Σύμφωνα με το fokidanews.gr, το μέτωπο έχει μήκος περί τα 300 μέτρα και είναι στο σημείο μετά τον Άγιο Βασίλη και λίγο πριν τα τούνελ πριν τους Αγίους Πάντες, στα βράχια, στο δεξιό σημείο της εθνικής οδού με κατεύθυνηση προς Ερατεινή και Ναύπακτο.
Το έργο της Πυροσβεστικής δυσκολεύει το γεγονός ότι είναι νύχτα και το μέτωπο της φωτιάς είναι σε βραχώδες και μη εύκολα προσπελάσιμο σημείο.

Κοντά στο σημείο βρίσκονται δύο κτηνοτροφικές μονάδες, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν ήδη ενημερωθεί για τον κίνδυνο.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.