Πρώτα μας έσωσαν και τώρα μας σκοτώνουν... Επιχειρηματίας πήδηξε στη θάλασσα μετά το πρόστιμο λόγω κορωνοιού

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ 'ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ' . ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ COVID; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ,ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ  Ή ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ;

Έλεγχο πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί σε παραλιακή καφετέρια του Ναυπλίου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο ιδιοκτήτης τηρεί τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού, κάτι που τελικά δεν ίσχυε, αφού ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονταν στο κατάστημα ήταν παραπάνω από τον επιτρεπόμενο αριθμό.

Ως εκ τούτου οι αστυνομικές αρχές επέβαλαν στον επιχειρηματία το ανάλογο πρόστιμο, ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, σύμφωνα με το argolidatv.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο, ο επιχειρηματίας ταράχτηκε από το γεγονός και σε μία στιγμή απόγνωσης και ταραχής πήδηξε στη θάλασσα, μπροστά από το κατάστημα του και φυσικά μπροστά στα μάτια των πελατών.

Ο επιχειρηματίας ανασύρθηκε από τη θάλασσα σε κατάσταση σοκ, ενώ στο σημείο έσπευσαν Λιμενικό και ΕΚΑΒ, με το δεύτερο να μεταφέρει τον άνδρα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τι είπε για το περιστατικό ο Ν. Χαρδαλιάς
Το περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλίας, από την Αργολίδα όπου παραβρέθηκε για τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νέας Επίδαύρου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο κορωνοϊός «είναι ένα θέμα που δεν σηκώνει αστεία», ενώ επανέλαβε για πολλοστή φορά την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.