Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη


Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν από την Σοφία Φασουλάκη του OPEN, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη.
 Από το σπίτι δεν εκλάπη κάποιο αντικείμενο αξίας ,αλλά έκαναν άνω κάτω  το γραφείο και τα ντουλάπια που βρίσκονται στο χώρο.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Τουλουπάκη ερευνούσε την υπόθεση Novartis και κατόπιν κυβερνητικής απαίτησης της ασκήθηκε δίωξη  για κατάχρηση εξουσίας για τους χειρισμούς της σχετικά με την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών στο σκάνδαλο της Novartis.

H επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς διώκεται  εκτός από την κατάχρηση εξουσίας, για παράβαση καθήκοντος, ψευδή βεβαίωση, παραβίαση υπηρεσιακού καθήκοντος και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Όλοι θυμόμαστε τον Άδωνι Γεωργιάδη να ωρύεται ....Γιατί άραγε;

Τι έψαχναν οι διαρρήκτες;

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.