Δένδιας- Μάας .Μια από τα ίδια η δήλωση του Γερμανού ΥΠΕΞ. Πιέζει για τη 'μιλημένη' Χάγη

φωτο ethnos.gr

Τελείωσε η συνάντηση των ΥΠΕΞ Ελλάδας- Γερμανίας και το αποτέλεσμα μια από τα ίδια. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ!!!

Η γνωστή απάντηση όταν θες να βάλεις φωτιά αλλά να βγάλεις την ουρά σου απ εξω.

Ουσιαστικά παίρνει το μέρος της Τουρκίας που επιτίθεται στην Ελλάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα έβαζε τουλάχιστον πάγο στην Τουρκία για τις κινήσεις της.

Αντιθέτως χαϊδεύει τα αυτιά του Σουλτάνου και πιέζει με πρόσχημα το διεθνές δίκαιο να πάμε στη Χάγη!!!

Ένα δικαστήριο που δεν είναι καν αναγνωρισμένο από την ίδια την Τουρκία και δεν είναι αναγνωρισμένο γιατί στη δική μας αναγνώριση υπάρχει όρος  που αφορά τα ''θέματα'' που θέλουν να τα ''βρούμε'', οτι ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΎΝΤΑΙ.

Έχουν να κάνουν με την εθνική μας ασφάλεια και κυριαρχία. 

Σήμερα ο κύριος Μάας, μας έδειξε ποιος είναι πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν....

Η δήλωση του κυρίου Δένδια:

''Η εμμονή στην παραβατικότητα δεν οδηγεί πουθενά, αντί για κινήσεις αποκλιμάκωσης βλέπουμε νέες προκλήσεις αυτές οι συμπεριφορές και οι κινήσεις υπονομεύουν την σταθερότητα στην περιοχή και συνιστούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο αφορά ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και  το ευρωπαϊκό κεκτημένο χρειάζεται ρωμαλέα υπεράσπιση απέναντι στις δυνάμεις οπισθοδρόμισης.''
 Ο Νίκος Δένδιας ζήτησε να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία στο επικείμενο Άτυπο Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών και για την   προοπτική διαλόγου με τη γείτονα χώρα είπε:''Πολλοί μας συνιστούν διάλογο. Όμως διάλογος δεν υφίσταται υπό το καθεστώς των απειλών''. 

Ποιος πιέζει άραγε να μην ψηφιστούν οι ΑΟΖ που προσφάτως υπογράφηκαν;

Αύριο θα ψηφιστούν από τη βουλή... Θα ψηφιστούν ή θα τους πιάσει το δήθεν ''πατριωτικό'' με αποτέλεσμα να βγουν εκτός και να πάμε Χάγη;
Και μετά φυσικά εκλογές αφού θα μας ''έχουν  σώσει  πάλι  από  ένα  σίγουρο  πόλεμο'';

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.