Τα βρήκαν μάλλον ο Ζάεφ με τον Αλί Αχμέτι για σχηματισμό κυβέρνησης στα Σκόπια.



Η χθεσινοβραδινή, κοινή ανακοίνωση των δύο κομμάτων στην οποία σημειώνονται τα εξής:

«Στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του SDSM και του DUI έχει επιτευχθεί σοβαρή πρόοδος σε όλα σχεδόν τα ζητήματα για τη συμφωνία σχηματισμού κυβέρνησης. Δεδομένου του επείγοντος και της ανάγκης να τεθούν γρήγορα σε πλήρη λειτουργία οι βασικοί θεσμοί στη χώρα για να αντιμετωπίσουν τις υγειονομικές και οικονομικές προκλήσεις που σχετίζονται με τον Covid-19, μία συνάντηση ηγετών θα πραγματοποιηθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) ανάμεσα στους προέδρους Ζόραν Ζάεφ και Αλί Αχμέτι, κατά την οποία αναμένεται μία τελική συμφωνία για μία νέα, σταθερή, αφοσιωμένη κυβέρνηση με τετραετή εντολή».

Ο Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής της νέας κυβέρνησης θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες το κυβερνητικό πρόγραμμα και τη σύνθεση της κυβέρνησής του, η οποία πρέπει να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Όσο για τον Αλί Αχμέτι, να ενημερώσουμε πως είναι Αλβανός και ιδρυτής και διοικητής του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (UCK) από το 1998 έως το 2001. Υπέρμαχος της ανεξαρτησίας του Κοσόβου.

Με πληροφορίες από ert.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.