Έκρηξη σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου - Τουλάχιστον τρεις τραυματίες

 


Τουλάχιστον 3 άτομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν τραυματιστεί από έκρηξη που σημειώθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου

 Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα σε ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείο Ηρακλείου από έκρηξη που σημειώθηκε σε καζάνι στο μηχανοστάσιο πλοίου που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, τουλάχιστον 3 άτομα -εργαζόμενοι στο πλοίο- τραυματίστηκαν. Πρόκειται για το πλοίο Blue Horizon, στο οποίο, ευτυχώς, δεν υπήρχαν επιβάτες.

Το ekriti.gr αναφέρει ότι οι τραυματίες είναι τέσσερις εκ των οποίων ένας 30χρονος, έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό και παρέλαβαν τους εγκαυματίες προκειμένου να τους μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) το οποίο έχει τεθεί σε ετοιμότητα.

Περισσότερα σε λίγο...

https://www.thetoc.gr 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.