Νύχτα, ναυάγιο σε θάλασσα ήρεμη και οι Τούρκοι απίκο;

φωτο rodiaki.gr

Νύχτα, ναυάγιο σε θάλασσα ήρεμη και οι Τούρκοι απίκο;
Τι έχει να πει ο κυριος Μάας;

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης σκάφος με δεκάδες μετανάστες ναυάγησε ανάμεσα σε Τήλο και Χάλκη.

Αμέσως επενέβη το λιμενικό, μόνο που εμφανίστηκε και η τουρκική   ακτοφυλακή   καθώς  κι  ένα  τούρκικο  ελικόπτερο  που καλούσε τα πλοία  που  έσπευσαν  προς  βοήθεια  να  φύγουν  γιατί  βρίσκονται  σε τουρκικά  ύδατα  και  δεν  έχουν  δικαιοδοσία.

Στο σημείο έχουν φτάσει 5 σκάφη  κι ένα στρατιωτικό ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και η φρεγάτα ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ.

 Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλέξει 92 άτομα. Οι Τούρκοι σύμφωνα με πληροφορίες του Hellas Journal   χρησιμοποιούν μέχρι και δέσμες φωτός λέιζερ για να εμποδίσουν την περισυλλογή των ανθρώπων.

  
Η Τουρκία έβαλε το σχέδιο σε εφαρμογή μόνη ή με εντολές....



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.