Αγνοείτε σκάφος με τουρίστες στην ΚεφαλονιάΤο σκάφος «ΔΙΑΣ» Σ.Α. 478 ενοικίασε 30χρονος αλλοδαπός το πρωί της Παρασκευής, από γνωστό γραφείο ενοικίασης σκαφών στο Αργοστόλι, με σκοπό μονοήμερη εκδρομή ,σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ.


Το σκάφος επρόκειτο να επιστραφεί αργά το απόγευμα της Παρασκευής, πράγμα που δε συνέβη, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να ενημερώσει τις αρχές.

Σκάφη του Λιμενικού Κεφαλονιάς μαζί με ιδιωτικά και σκάφος της FRONTEX ψάχνουν στη θάλασσα το εν λόγω σκάφος καθώς και δυο περιπολικά του Λιμενικού ερευνούν στην ξηρά.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.