Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εντόπισαν πέντε τούρκικα υποβρύχια στο Αιγαίο.



Τούρκος κυβερνήτης ενός υποβρυχίου έκανε κινήσεις πανικού, θεωρώντας ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα τον χτυπήσουν με τορπίλη.

Το κλίμα έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις συντηρεί η Άγκυρα, με την Αθήνα να ανακαλύπτει τουλάχιστον πέντε υποβρύχια στο Αιγαίο.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο ανθυποβρυχιακών επιχειρήσεων στο Αιγαίο «ξετρύπωσαν» υποβρύχια της Τουρκίας στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, ένα τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε ανάμεσα από Σκύρο και Εύβοια, ένα άλλο στον Καφηρέα και άλλα τρία στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Την επιχείρηση εντοπισμού ανέλαβαν τα ελληνικά μέσα – κυρίως ελικόπτερα ανθυποβρυχιακού πολέμου του Πολεμικού Ναυτικού.



https://sputniknews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.