Αναζητούνται μάρτυρες για το τροχαίο στη Λ. Βουλιαγμένης όπου αποκεφαλίστηκε μοτοσυκλετιστής



Πληροφορίες για το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης κατά το οποίο ένας μοτοσυκλετιστής στην κυριολεξία αποκεφαλίστηκε στην άσφαλτο, αναζητεί η Τροχαία.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, o οδηγός στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, στο ύψος του City Plaza έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, συγκλονίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν.
Η Τροχαία τώρα, δίνει τηλέφωνα επικοινωνίας προκειμένου να καλέσει και να δώσει πληροφορίες όποιος πολίτης είδε ή γνωρίζει κάτι σχετικό με το δυστύχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΓΑΔΑ:

«Την Δευτέρα 10.08.2020 και ώρα 21:30, επί της Λ. Βουλιαγμένης 83, (ύψος κατ/των «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» και «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Γλυφάδας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρώματος λευκού, μάρκας SUZUKI, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. 

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής, στα τηλέφωνα 210-9608000, 210-9608015, 210-9608009, 210-9608006 και 210-9608001».



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.