Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΕΣΩ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ

«Τελεσίγραφο» του Ρ.Τ.Ερντογάν μετέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ στον Κ.Μητσοτάκη: «Ή συμβιβασμός ή πόλεμος»
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΈΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΕΣΩ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ 

o τραμπ μετεφερε στον Κυριακο μητσοτακη και γενικα στον ελληνικο λαο "τελεσίγραφο" μετά την συνομιλία του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν το οποίο απλά ήταν ότι ή θα συμβιβαστεί ή θα οδηγηθεί σε κρίση που μπορεί φτάσει ακόμα και την θερμή εμπλοκή.

όπως επιβεβαιώνεται και από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τραμπ πραγματοποίησε και δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία, με τον κ. Μητσοτάκη μετά το τηλεφώνημά του προς τον Τούρκο πρόεδρο το οποίο έκρινε αναγκαίο ώστε να προειδοποιήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Φυσικο επομενο μια που ο Σημιτης το 1996 και μετεπειτα ειχαν γκριζαρει τα παντα στο Αιγαιο αλλα και ειχαμε δωσει την ερευνα και διασωση στην Τουρκια ,,ετσι ο τουρκος προεδρος φωναζει οτι εμεις ειμαστε οι ταραξιες και οχι η τουρκια αρα θα επιτεθει 

,,,ΒΡΗΚΕ ΠΑΤΗΜΑ.. ΔΏΣΑΜΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 

ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟς ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΑΣΕΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ 

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ 



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.