Στην εντατική νοσηλεύεται από χθες νεογνό



Ανησυχία προκάλεσε χθες η λίστα του ΕΟΔΥ όπου φαίνονταν στους διασωληνομένους ένα ανήλικο. Προφανώς πρόκειται για το μωράκι από τη Ρόδο.
Να σημειώσουμε πως οι ανακοινώσεις αφορούν το σύνολο της χώρας και το σύνολο των διασωληνομένων από όλες τις αιτίες. 
Η είδηση λοιπόν πως διασωληνώθηκε 17χρονη από κορωνοιό μάλλον δεν ευσταθεί.

Από το μαιευτήριο οδηγήθηκε εσπευσμένα στην εντατική στο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη ένα μωρό που γεννήθηκε πριν από λίγες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μωράκι γεννήθηκε στη Ρόδο ωστόσο παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα με τους γιατρούς να αποφασίσουν την άμεση εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Αμέσως στήθηκε αεροδιακομιδή, με τη συνδρομή αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, που μετέφερε το νεογνό από τη Ρόδο στην Κρήτη, όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο ΠΑΓΝΗ.

Εδω να σημειώσουμε επίσης πως κατά πάσα πιθανότητα το μωράκι ήταν πρόωρο, χωρίς αυτό να έχει διευκρινιστεί μέχρι τώρα.

Με πληροφοριες απο ethnos.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.