Ο Τσελίκ απειλεί πως το θέατρο της διπλωματίας θα γίνει ελληνική τραγωδία



«Η Ελλάδα παίζει λάθος παιχνίδι. Κάνει παιχνίδια που ξεπερνάνε το μπόι της. Την προειδοποιούμε, αυτό το παιχνίδι που πάτε να παίξετε μπορεί να μετατραπεί σε ελληνική τραγωδία και δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι, δεν θα επιτρέψουμε να παίζεται ελληνικό θέατρο μέσω της διπλωματίας», είπε.

Όσον αφορά την συμφωνία με την Αίγυπτο για τον καθορισμό ΑΟΖ, ο Τσελίκ ανέφερε ότι πρόκειται για μια «πειρατική συμφωνία. Αν νομίζετε ότι υπάρχει συμφωνία χωρίς την Τουρκία, απατάστε οικτρά». Ενώ για την κοινή ναυτική άσκηση της Κύπρου με τη Γαλλία, ανέφερε πως:«δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο θέμα του Καστελόριζου τονίζοντας ότι «είναι δύο χιλιόμετρα κοντά στην Τουρκία και 580 χιλιόμετρα από την ηπειρωτική Ελλάδα, επομένως δεν γίνεται να έχει ΑΟΖ αυτό το νησί. Δεν θα δεχτούμε να φυλακιστούμε από την Ελλάδα στην Αττάλεια»

«Έλληνες και Ελληνοκύπριοι βγάλτε μέσα από τους κωδικούς σας την εχθρότητα εναντίον των Τούρκων και των Τουρκοκυπρίων. Αν θέλετε σταθερότητα ελάτε να μιλήσετε με εμάς», είπε.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.