Η Τουρκία βάζει και το θέμα της εκπαίδευσης στο τραπέζι! Ποιος θα τη μαζέψει;



ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ  ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.....


Βρήκαμε παπά θα θάψουμε 5-6; Κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα με τους Τούρκους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προεδρία της Ε.Ε. από την φίλη χώρα Γερμανία τα βάζουν όλα στο τραπέζι. Ειδικότερα ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Ακσόι θέτει θέμα για την εκπαίδευση της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης (την οποία αποκαλεί τουρκική) κατηγορώντας την Ελλάδα ότι την καταπιέζει στερώντας την εκπαίδευση στα μειονοτικά σχολεία. Για να στηρίξει το επιχείρημα του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα τελευταία 25 χρόνια ο αριθμός των μειονοτικών σχολείων μειώθηκε από 231 σε 115 με ευθύνη της Ελλάδας και εγκαλεί την Ε.Ε. για αδιαφορία.

Προτείνουμε να παρακολουθήσει την συνέντευξη της κυρίας Σουλεϊμάν Σαμπιχά στο Militaire.gr. Είναι άκρως διαφωτιστική. Το ίδιο βέβαια πρέπει να κάνουν και οι δικοί μας κυβερνώντες.

Μια καλή πρόταση είναι να κλείσουν αύριο κιόλας όλα τα παράνομα “σχολεία” που λειτουργούν προφανώς με τη βοήθεια του τουρκικού προξενείου στην περιοχή της Θράκης.

https://www.militaire.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.