Η Αμερικανίδα πρέσβης συγχαίρει τον Ζάεφ για την εντολή


Η Πρέσβειρα των ΗΠΑ, Κέιτ Μαρί Μπερνς, έδωσε συγχαρητήρια στον Ζόραν Ζάεφ για την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε και δήλωσε: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη νέα κυβέρνηση μόλις σχηματιστεί». 
Ο αρχηγός του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ Κριστιάν Μιτσκόσκι δήλωσε ότι ο Πεντάροφσκι παραβίασε το Σύνταγμα, δίνοντας την εντολή στον Ζάεφ. Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Στέβο Πεντάροφσκι ο Μίτσκοσκι δήλωσε ότι από τώρα και στο εξής το VMRO-DPMNE θα παγώσει τις σχέσεις και την επικοινωνία με τον Πρόεδρο
Το ραντεβού του Αχμέτι με τους άλλους αλβανούς αρχηγούς ναυάγησε .
Ο Ζιγιαντίν Σελά, ο Αφρίμ Γκάσι, ο Μπιλάλ Κασάμι και ο Μεντούχ Θάτσι, δεν εμφανίστηκαν. Μετά από αναμονή 20 λεπτών, ο αρχηγός του DUI κάλεσε τους δημοσιογράφους να καθίσουν στο τραπέζι και τους μίλησε για περίπου 30 λεπτά για το σκοπό της πρωτοβουλίας, του και μετά είπε στις κάμερες. «Εκφράζω τη λύπη μου και τη βαθιά μου απογοήτευση για το γεγονός ότι τα αλβανικά πολιτικά κοινοβουλευτικά κόμματα δεν ήρθαν σε μια συνάντηση σε μια τόσο σημαντική και ιστορική ημέρα, για τους Αλβανούς, την ημέρα της Συμφωνίας της Αχρίδας».

http://deltio11.blogspot.com/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.