ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ...

Ελληνογερμανικό μήνυμα στην Τουρκία για τις προκλήσεις - Τι είπαν ...
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ...

Συνάντηση Μάας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ο πρωθυπουργός δήλωσε 
«Η πρωτοβουλία της Γερμανίας ως προεδρεύουσας χώρας της Ε.Ε. συμβάλει θετικά σε αυτή την κατεύθυνση» τονίσαν σχετικά κυβερνητικές πηγές.

Δηλωσεις Μάας

«Σκοπός της επίσκεψής μου η τεταμένη κατάσταση στη Μεσόγειο. Μας δημιουργεί μεγάλες ανησυχίες και προβληματισμό. Θα μιλήσω και στην Άγκυρα για να υπάρξει αποκλιμάκωση. Έχω δυο μηνύματα. Το πρώτο είναι ότι η Γερμανία και η ΕΕ είναι σταθερά στο πλευρό της Ελλάδας. Το δεύτερο είναι ότι χρειαζόμαστε άμεσα αποκλιμάκωση και βούληση για διάλογο, αλλά αυτό υπό τις προϋποθέσεις που θέτει το διεθνές δίκαιο. Είναι παιχνίδι με τη φωτιά αυτό που γίνεται και μια σπίθα αρκεί για ανάφλεξη. Αδιανόητη αυτή η σκέψη, δεν ταιριάζει στον 21ο αιώνα. Κάθε προκλητικότητα θα έπρεπε να σταματήσει το επόμενο διάστημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάας.

Δηλωσεις δενδια 

Να ξεκαθαρίσω ότι η εμμονή στην παραβατικότητα δεν οδηγεί στη δημιουργία Δικαίου. Υπερβαίνει τα όρια διμερών διαφορών, αφορά όλη την ΕΕ. Τα κυριαρχικά της δικαιώματα και την ασφάλειά της. Την αξιοπιστία της. Δεν χωρούν διπλά σταθμά. Εξέφρασα στον συνάδελφο τη βεβαιότητα της κυβέρνησης ότι η ΕΕ θα πρεσβεύει προς πάσα κατεύθυνση το στοιχείο που καθιστά την Ένωσή μας, το ελκυστικότερο στοιχείο του κόσμου».

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Ο  ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΗΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .....ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΑΝ ...

ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ???
ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ 21AIΩΝΑΣ ...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ?? 
ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΚΡΑΤΩΝ ???
,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ????
,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ??
 ΛΙΒΥΗ???
 ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΣΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΑΝ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ??

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 21ΑΙΩΝΑΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ

 ,,,ΝΑ ΤΑ ΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.