Για ποιον ακριβώς ιό λέει ο ΠΟΥ;


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΟΥ η πανδημία επιβραδύνεται παντού, εκτός από την Ανατολική Μεσόγειο και την Ανατολική Ασία!!!

Πόσο πιο καθαρά να μας πουν πως μιλούν για πολιτικό ιό;

Ένας ιός σαν αυτούς που εμφανίζονται κάθε φορά που οι κυρίαρχοι του κόσμου θέλουν κάτι παραπάνω ή απλά έληξε η συμφωνία τους;

Κάθε μα κάθε φορά τα πρώτα θύματα είναι η παιδεία κι η υγεία!

Η υγεία για φόβο και χειραγώγηση και η παιδεία για άγνοια. Αυτός που δεν ξέρει και πολλά εύκολα φοβάται κι ακόμα πιο εύκολα υπακούει...

Ο Τράμπ τα βρήκε με τους δημοκρατικούς για την επιστολική ψήφο κι όπως δείχνουν τα πράγματα εκεί υπάρχει ησυχία προς το παρόν και ο ιός εξασθενεί!

Το ίδιο και στις ευρωπαϊκές χώρες που δείχνουν να τα έχουν βρει επίσης μεταξύ τους. 

Εδώ που έχουμε το θέμα με την Τουρκία και στην Ανατολική Ασία, Ιράν κλπ συνεχίζει αυτός ο παλιοιός...

Τον Οκτώβρη  ο ιός θα εξασθενήσει πλήρως να το θυμόμαστε αυτό . 
Το πως και το γιατί θα το μάθουμε σύντομα....

Ψάχνουμε να βρούμε  ένα διάσημο που νοσεί και είναι βαριά ή έναν που έχασε τη ζωή του.... Μάλλον αυτούς δεν τους αγγίζει σοβαρά παρά μόνο για να βγουν στα σόσιαλ μίντια να το πουν και να μας συμβουλεύουν να προσέχουμε.

Μόνο το πρόστιμο υπάρχει  τελικά.....


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.