Σοβαρές ζημιές απο χαλαζόπτωση στην Καστοριά



Zημιές σε αυτοκίνητα, σπίτια και καλλιέργειες προκάλεσε η σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε περιοχές της Καστοριάς.

Το χαλάζι σε ορισμένες περιπτώσεις είχε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ.

Περιουσίες και καλλιέργειες στην Πτελέα, το Κρανοχώρι, καθώς και άλλες περιοχές της Καστοριάς έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Σε πολλά αυτοκίνητα, έσπασαν τα τζάμια ή έχουν βουλιάξει τα αμαξώματα από το βάρος, το μέγεθος και την δύναμη που έπεφτε το χαλάζι.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εκτίμηση για τις υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες στην περιοχή, όπως μεταδίδει το sentra.com.gr.
H Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξέδωσε το Σάββατο έκτακτο δελτίο επιδείνωσηςτου καιρού, από αργά το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου στη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, κυρίως την Κεντρική και την Ανατολική, από αργά το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οπότε θα επεκταθούν πρόσκαιρα και στη Θράκη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

https://www.cnn.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.