Έλεγχοι για μάσκες σε σημείο παράνοιας! Να έδειχναν τέτοιο ζήλο και στα εθνικά θέματα....

Ο ζήλος που επιδεικνύουν τα όργανα της τάξης και η κυβέρνηση στο θέμα των μασκών και των προστίμων ξεπερνάει και τη φαντασία. Εκτός από τα πρόστιμα, κατεβάζουν και τους επιβάτες ώστε να πάρουν το επόμενο, (που πιθανότατα θα έρθει πιο γεμάτο από αυτό που ήταν). 
Ξαφνικά με 40 βαθμούς θερμοκρασία ανακάλυψαν παγκοσμίως έξαρση του ιού!!!!
Τι θέλουν να κρύψουν;
Γιατί κάτι θέλουν να κρύψουν όπως κάθε φορά που έχουμε "πανδημία".
Κάθε 100 περίπου χρόνια,όπου μαζί με την ¨πανδημία" έχουμε οικονομικές και γεωπολιτικές ανακατατάξεις!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ...

Το 1919 είχαμε πολέμους παντού, κερδίσαμε και χάσαμε ενώ ήταν σε έξαρση η "Ισπανική γρίπη".

Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση και ίντερνετ για να μαθαίνουν τι γίνετε σε άλλες χώρες ούτε σε άλλη πόλη δεν ήξεραν τι γινόταν.

Σήμερα;


Στο «κυνήγι» όσων δεν συμμορφώνονται με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και ειδικότερα η Πολιτική Προστασία, με σκοπό την περαιτέρω αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα, έχουν ξεκινήσει οι Αρχές.

Ήδη από το πρωί του Σαββάτου, αστυνομικοί της Τροχαίας ελέγχουν εξονυχιστικά κεντρικούς σταθμούς μετεπιβίβασης στο Μετρό, τον ΗΣΑΠ, τις στάσεις των αστικών λεωφορείων ακόμη και στους τερματικούς σταθμούς των ΚΤΕΛ.


Ειδικότερα, σε σύνολο 655 ελέγχων έχουν βεβαιωθεί 11 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε αστικά λεωφορεία.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν έξι λεωφορεία των ΚΤΕΛ στα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας, στα οποία επέβαιναν υπεράριθμοι επιβάτες. Οι τελευταίοι αποβιβάστηκαν στα διόδια. Εκεί οι Αρχές τους κράτησαν σε εσωτερικό χώρο, έως ότου τους παρέλαβαν άλλα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Στιγμές απείρου κάλλους με «ντου» στο πλοίο «WorldChampion» έκανε το λιμενικό στο λιμάνι της Σύρου, μετά από καταγγελίες επιβατών για τον κλιματισμό και για εργαζόμενους χωρίς γάντια. 

Η αντίδραση του υπουργείου Ναυτιλίας ήταν άμεση μετά από καταγγελίες επιβατών, με αποτέλεσμα το λιμενικό να πραγματοποιήσει έφοδο στο πλοίο, προκειμένου να επιβάλει πρόστιμα στην εταιρεία.

Mε πληροφορίες απο cnn.gr - pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.