ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ τα .Ελληνικά στρατιωτικά οχήματα που έμειναν στο ράφι…

Ελληνικά στρατιωτικά οχήματα που έμειναν στο ράφι…
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ τα .Ελληνικά στρατιωτικά οχήματα που έμειναν στο ράφι…
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 18/8//2022
Του Βασίλη Σαρημπαλίδη  

Η γραφειοκρατία και ο τρόπος που κάθε Κυβέρνηση αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει τον όρο αυτοκίνητο είναι Τι θα μπορούσαμε να έχουμε και τι χάσαμε...λίγο πολύ γνωστό στην Ελλάδα. Είναι σίγουρο πως αν υπήρχε η στήριξη αλλά κυρίως η έλλειψη γραφειοκρατίας και πολύ ψηλής φορολογίας, σίγουρα η χώρα μας θα διέθετε βαριά βιομηχανία που θα μπορούσε να παράγει από επιβατικά ΙΧ, επαγγελματικά μέχρι και οχήματα του στρατού της πυροσβεστικής κ.λπ.
Το zougla.gr βρέθηκε στο χώρο της Namco για να κάνει τη δική του αυτοψία...
Με εξαίρεση την ΕΛΒΟ, η Namco που κατασκεύαζε πριν από δεκαετίες το θρυλικό PONY, είχε στο portfolio της οχήματα βαρέως τύπου που θα μπορούσαν να κάνουν χρήση βιομηχανίες, στρατός, πυροσβεστική κ.λπ. Αν και το project υπήρχε στην πράξη και όχι στα χαρτιά τη δεκαετία του ’80, καθώς η εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη είχε κατασκευάσει και πρωτότυπα οχήματα, τελικά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άδεια και τα οχήματα αυτά έμειναν στο… ράφι.
Το MULTITRAC είναι ένα όχημα βαρέως τύπου ιδανικό για βουνά, εξόρυξη, ειδικά εδάφη…
Παραμένουν λειτουργικά

Όπως θα δείτε στο  zougla.gr, στο εργοστάσιο της Namco στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν μέχρι και σήμερα τα πρωτότυπα που αφορούν στρατιωτικά οχήματα, για αγροτικές εργασίες, πυροσβεστικά κ.ά.
Τα οχήματα της Namco στη σειρά...
Οχήματα που θα μπορούσαμε να φτιάχνουμε στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς έμειναν μόνο στην ιστορία ως… πρωτότυπα. Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά, και μετά από 40 χρόνια συνεχίζουν και παραμένουν λειτουργικά.

Η Namco μπορούσε  να κατασκευάσει και πυροσβεστικά οχήματα...

Το zougla.gr βρέθηκε στο χώρο της Namco για να κάνει τη δική του αυτοψία...
Namco Hellas...

Το MULTITRAC είναι ένα όχημα βαρέως τύπου ιδανικό για βουνά, εξόρυξη, ειδικά εδάφη…


.Ο χρόνος έχει σταματήσει...
Ο χρόνος έχει σταματήσει...
Εικόνα που προκαλεί θλίψη...

Η Namco μπορούσε  να κατασκευάσει και πυροσβεστικά οχήματα...
Η εταιρεία από την Θεσσαλονίκη έχει και δικές της πατέντες...
www.zougla.gr

Για την ιστορια η εταιρεια αυτη πηρε το 1978 στην εκθεση της Φραφουχτης φορτηγων αυτοκινητων το πρωτο βραβειο για βαρεα οχηματα ,,ειχε κανει παγκοσμια καινοτομια ,,,,

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΖΟΥGLA GR ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ,
,ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ,,,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ 17 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕλΆΧΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,,

,ΕΔΩ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ,,ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ,,

,ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ...

ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ,,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ .......

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.