Μονοκινητήριο αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι στην Πρώτη Σερρών



Μονοκινητήριο αεροπλάνο έπεσε στην πρόσοψη σπιτού στην Πρώτη Σερρών.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς στο μικρό αεροσκάφος. Την πτώση του μικρού εκπαιδευτικού μονοθέσιου, φαίνεται να ανέκοψε δέντρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν τον τραυματισμό μόνο του νεαρού πιλότου, του οποίου η ζωή δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο. Πρόκειται για νεαρό άνδρα ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Όπως είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φρανστανλής, ο πιλότος του αεροσκάφους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με επιφανειακά τραύματα.

Ο ίδιος στηλίτευσε ωστόσο το γεγονός ότι μεταφέρθηκε με ταξί, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους του οικισμού.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή του ατυχήματος.

Σχετικό βίντεο έχει αναρτήσει το τοπικό Δικτυο TV

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα, ΕΡΤ Σερρών



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.