Νεκρός ψαροτουφεκάς στο Πόρτο Ράφτη


Νεκρός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη 35χρονος ψαροντουφεκάς, που αγνοείτο από χθες. Για τον εντοπισμό του ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση, από δύο σκάφη του λιμενικού σώματος, δύο ιδιωτικά, ενώ έρευνες διεξάγονταν και από ξηράς από περιπολικό όχημα του λιμενικού και δύο οχήματα της πολιτικής προστασίας του δήμου Μαρκόπουλου.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Ράφτη από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών και ιδιώτη δύτη. Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ert.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.