Εκατοντάδες πρόβατα μένουν για ώρα «παγωμένα» σε λιβάδι στη Βρετανία


Μάρτυρες ενός πολύ παράξενου φαινομένου έγιναν κάτοικοι ενός μικρού χωριού στη Μεγάλη Βρετανία. Εκατοντάδες πρόβατα έμειναν «παγωμένα» σε λιβάδι, λες και ήταν υπνωτισμένα ή λες και ο χρόνος στον αγρό είχε σταματήσει.

Το περίεργο περιστατικό κατέγραψε στην κάμερα ο 24χρονος γυμναστής Ρόρι Ντέιβις, όταν στις 10 το πρωί της 23ης Ιούλη έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από την μητέρα του να κοιτάξει έξω από το παράθυρο του εξοχικού τους στο Τράουτμπεκ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δεν έδωσε και πολύ σημασία στη μαμά του-όπως, άλλωστε κάνουν τα περισσότερα αγόρια σ’ αυτή την ηλικία-μέχρι που η κοπέλα του η Έμιλι κοίταξε έξω από το παράθυρο, περίπου μια ώρα μετά, προσέχοντας πως τα πρόβατα έμενα ακούνητα, σαν να είχε παγώσει ο χρόνος.

«Ειλικρινά, δεν πίστευα στα μάτια μου!» εξομολογείται ο Ρόρι.

Δείτε το βίντεο:
https://sputniknews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.