ΣΕ ΛΙΓΟ....Νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΆΛΗΞΗ ΙΟΣ

Μητσοτάκης: Νέα μέτρα εντός της ημέρας για τον κορωνοϊό
 ΣΕ ΛΙΓΟ....Νέα μέτρα  για τον κορωνοϊό.ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΆΛΗΞΗ ΙΟΣ 

ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕ ΣΤΟΦΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ 'ΧΕΙ ΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΙΟΣ 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 

Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προήδρευσε σήμερα το πρωί στην τακτική σύσκεψη για τον κορωνοϊό, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο κ. Χαρδαλιάς και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Κατά την έναρξη της σύσκεψης ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους πολίτες και μεταξύ άλλων έστειλε μήνυμα στους νέους: «Θέλω να κάνω ειδική έκκληση στους νέους μας, στα νέα παιδιά. Έχω και εγώ παιδιά σε αυτή την ηλικία, 17, 23 και 22, γνωρίζω την ανεμελιά της ηλικίας. Αλλά παρακαλώ, έκκληση: Προσοχή, προσέξτε τους εαυτούς σας, δεν είστε άτρωτοι, και κυρίως αυτοί που δεν είναι άτρωτοι είναι οι γονείς σας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας».

Παράλληλα, προανήγγειλε την ανακοίνωση νέων μέτρων, εντός της ημέρας, από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Αναλυτικά, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο Πρωθυπουργός ανέφερε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα κάνουμε στη συνέχεια μια συζήτηση, θα ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς μια σειρά μέτρων τα οποία θα συμφωνήσουμε στη σημερινή μας τηλεδιάσκεψη. Εγώ θέλω να σταθώ σε μια πτυχή η οποία με προβληματίζει ιδιαίτερα, και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουμε σήμερα ενδείξεις για διασπορά του ιού σε μία σειρά από τουριστικούς προορισμούς.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η διασπορά αυτή του ιού αφορά πολυ νεότερες ηλικίες. Και γνωρίζουμε, επίσης, ότι οι άνθρωποι αυτοί τις επόμενες ημέρες, τις επόμενες εβδομάδες, θα επιστρέψουν από τους τουριστικούς προορισμούς στους μόνιμους τόπους κατοικίας τους στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό να αναληφθεί από τους ίδιους η ευθύνη να προστατέψουν, όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως τους αγαπημένους τους, τους γονείς τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.